Japansk

Thaimassage sundbyberg massage hembesök stockholm

massage för äldre och massage för funktionshindrade. Tveka inte att fråga om det finns behandling eller tjänst som du är intresserad. Äldre kunder har särskilda behov som måste beaktas,.ex patienter efter stroke. Massage genom tiderna, massage är en manuell behandlingsmetod där man bearbetar muskler med händerna. Vår massageterapeut kommer hem till dig och har med en massagebänk. Med oss på Relieve Massageterapi får du den typ av massage som du behöver. Du kan därmed få en anpassad massage hemma i Stockholm. Jag har erfarenhet av zonterapi, djup vävnad och avslappningsmassage samt tröskelpunkt dvs neuromuskolär terapi. Bland dessa hör äldre och funktionshindrade. Koncentrationen av växter och blommor som blandas med oljan utför specifika egenskaper för att lindra och förnya Din hud, kropp och själ. Vi kan gemensamt komma fram till vad just du har för behov av massage och på vilket sätt. Vår massageterapeut är diplomerad och certifierad massör och har kompentens inom en mängd olika behandlingstekniker.

Massage: Thaimassage sundbyberg massage hembesök stockholm

Den har helande effekter vid trauma, lindra stress, smärta i kroppen, förbättrar blodcirkulationen eller helt enkelt för allmän avkoppling för att underhålla vårt välbefinnande. En av de mest kända massageteknikerna är svensk klassisk massage och den utvecklades redan på 1800-talet av en svensk man, som hette Per Henrik Ling. Vardagen kretsar kring arbete och aktiviteter, som i många fall kan leda till stress som utlöser kroniska sjukdomar. Massage är bra allternativ för att främja bättre rörlighet. Om du inte vill ha massage hemma, utan hellre i en träningslokal eller i samband med ett event, så går även det att ordna. Gravida kvinnor kan ha problem med foglossning och falsk ischias och detta kan lindras med hjälp av gravidmassage. När man är gravid, så ger det en stor belastning på kroppen och det är inte ovanligt att många kvinnor får en mängd olika besvär. Full Body Massage in Stockholm, english, swedish Massage, ger en känsla av välbefinnande genom bekvämligheten av den mänskliga kontakten.

Videos

Asked for a massage and got a dick in the ace.

Anny s: Thaimassage sundbyberg massage hembesök stockholm

Massageterapi används för en mängd olika hälso-relaterade symtom. Massage är inte bara mitt yrke, det är min passion. Då alla individer har olika behov av massage och behandling, så erbjuder vi på Relieve Massageterapi flera olika massagetekniker. Besök hos mig 450:-/60min. Jag gör hembesök i första hand och tar emot besök efter överenskommelse. Det förebygger sjukskrivningar och ger er en friskare personal. Du kan läsa mer och anpassa dina inställningar för hur vi använder cookies på vår cookie-sida. Det innebär att vi kan komma till dig hemma där du bor, eller till en lokal som du väljer.

Thaimassage sundbyberg massage hembesök stockholm - Massage, stockholm

Massage kan även lindra stress och oro inför förlossningen. Vi har ett koncept som går ut på att erbjuda massage hemma. Du kan vara yngre, äldre, gravid, eller funktionshindrad, vi har olika massagetekniker för olika sorts problem. Du som bor i Stockholm och dess närområde kan boka ett hembesök med massage. Använde massage i Egypten. Det är därmed många fördelar med att anlita oss för massage på ert företag. Om du vill läsa mer om våra olika massagetekniker så hittar du det på vår hemsida. Aromaterapi Massage, aromaterapi hjälper mot stress, huvudvärk, förbättrar sömn, förbättrar humör, reglerar hormoner, ger muskler avkoppling, stimulerar immunsystem, ökar blodcirkulation, ökar psykiskt och fysiskt välbefinnande, avslappnande och energigivande genom användning av växter och deras delar. Senior Massage, beröringsterapi kompletterar med alla andra former av massage. De kan vara kylande och har stimulerande egenskaper.

Lämna svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *